Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Magicball.ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masa cafenea Game Tableta
7000 €
Brand
Game Tableta
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fun4Four este singura masa de jocuri multiplayer din lume, realizata special pentru piata de divertisment

Nu ar fi frumos sa va puteti bucura de cafea preferata pe o masa care a functionat si ca tableta? Ei bine, ati putea sa faceti acest lucru mai devreme decat credeti multumita acestei incredibile mese de masa Platform Multitouch de Ideum.

Masoara nu mai putin de 46 de centimetri, aceasta masa fantastica a fost dezvaluita in timpul recentei evenimente Digital Signage Expo care a avut loc la Las Vegas. Realizat de un procesor high-end de 47 de la Intel, aceasta tableta giganta are un ecran complet HD care este rezistent la apa si suficient de robust pentru a rezista la greutatea canelurilor de cafea, a ochelarilor si a bolurilor fara efort. In plus, acest lucru are o capacitate de stocare de 500 GB si beneficiaza de conectivitate Bluetooth si Wi-Fi, ceea ce inseamna ca accesul la internet este intotdeauna la indemana.

Sistemul de operare este Android 4.1, dar cea mai impresionanta caracteristica a acestei table de masa este ca a fost echipat cu tehnologia multitouch a 3M. Aceasta tehnologie permite mai multor utilizatori sa controleze tableta simultan, ceea ce deschide calea pentru oportunitati incredibile de divertisment, cum ar fi jocurile multiplayer.

Complet de jocuri de inovare si de rupere, acest dispozitiv patentat aduce un concept complet nou de joc la barul, centrul de divertisment, club, pub sau moll.

Pret nou 7000euro/buc +TVA

Fuctioneaza cu bancnote
Din Gura in Gura